Team

Team building Brasov

Team Building Brasov

Ce experienta poate fi mai originală și să atingă obiectivele unui team building reușit decât un zbor cu parapanta cu întreaga echipă?
Hai să organizăm un eveniment de team building - zbor tandem cu parapanta în Brașov.

În primul rând trebuie să știți că zborul cu parapanta este sigur, nu este un sport extrem, iar piloții noștri sunt extrem de calificați și experimentați, prin urmare zborurile vor fi sigure și line, practic singura emoție fiind ineditul de a zbura prima dată cu parapanta.
Hai să discutăm și să organizăm un team building la Brașov cu parapanta Acro Fly. Avem zboruri line pentru întreaga echipă, iar cei mai aventuroși pot cere și manevre mai deosebite chiar în timpul zborului.

Team building Brașov - Zbor cu parapanta: De ce?


1. O experiență memorabilă pentru mulți ani, mai ales dacă majoritatea membrilor echipei vor fi la primul zbor. Ca angajator veți avea un mare plus de imagine, iar membrii echipei vor vorbi mult timp despre acest team building.

2. Consolidarea echipei - O astfel de experiență de team building nu poate fi împărtășită pe deplin decât cu alți zburători. Cei care au participat la acest team building vor simți că fac parte dintr-un club select, exclusivist, iar acest lucru îi va apropia în activitatea curentă. Membrii pot fi cooptați în diverse task-uri în organizarea diferitelor etape ale experienței (decolare, aterizare) și vor simți că acțiunile lor vor avea o importanță deosebită prin prisma standardelor ridicate din aviație.

3. Creșterea încrederii - Atât experiența zborului, cât și etapele de pregătire de zbor, așteptare, îi vor învăța pe participanți cum să acorde încredere celor care sunt mai experimentați ca ei (piloții noștri) dar, în același timp, și să își crească încrederea în forțele proprii, prin faptul că au depășit pragul psihologic al primului zbor.
Pentru unii lideri, încrederea în membrii echipei și delegarea unor atribuții poate fi o problemă. În cadrul evenimentului de zbor tandem vor simți că altcineva va fi în control complet și vor avea șansa să concluzioneze ca totul poate fi bine dacă acordă încredere unui coechipier.

4. Folosirea resurselor în mod eficient - Prin micul curs introductiv înainte de zbor vor înțelege cât de important este în zborul fără motor folosirea optimă a resurselor pentru managementul altitudinii, a curenților de aer, a manevrelor, etc. pentru atingerea unor obiective de precizie și siguranță care nu pot fi negociate.
În zbor vor înțelege organic aceste principii și le pot aplica în activitatea curentă - sau în viață.

5. Capacitatea de a lua decizii - Decizia de a zbura prima dată este o decizie majoră pentru oricine, iar faptul că vor lua o decizie pe care apoi vor trebui să și-o asume la nivel foarte personal le va da curaj, determinare, analiză profundă a implicațiilor și mai ales rapiditate în decizii cruciale.
Chiar dacă unii vor decide să nu zboare și ei își vor asuma această decizie după aceeași analiză profundă, personală, mai ales sub presiunea echipei în care unii au ales să zboare.

6. Planificare, meticulozitate, atenție la detalii - Asistând la ședința premergătoare zborului, asistând la verificarea amănunțită a echipamentului cu care ulterior vor zbura, la planificarea zborului, proceduri și evaluarea condițiilor de zbor, vor simți importanța meticulozității, a lucrului bine făcut, care asigură succesul. Dacă noi nu ne-am face treaba bine, ei nu ar fi în siguranță. Această experiență le va oferi o perspectiva a importanței lucrului bine făcut.

Team building Brasov cu parapanta: Cui i se potrivește?


Fie că aveți echipe care lucrează în birouri, pe teren sau în echipe mixte, un astfel de team building la Brașov este o idee excelentă.
Chiar dacă emoțiile vor fi mari, satisfacția de după zbor și toate beneficiile acestui team building-ului din Brașov vor dura mult timp.

Team building Brasov cu parapanta: Detalii


⦿ Număr membri echipă: 3-25 (pot fi 2-4 membri în zboruri simultane, în funcție de condițiile disponibile la momentul evenimentului)
⦿ Timp alocat: orientativ 1-2 ore / 10 membri, 2-4 ore / 20 membri
⦿ Adresa de zbor: Brașov, Săcele
⦿ Gen: Excelent atât pentru femei și bărbați
⦿ Domenii și poziții: Top Management, Middle Management, Vânzări, Executiv, Orice echipe cu muncă de birou, teren sau mixte.

Team building Brasov cu parapanta: Care este primul pas?


Contactează-ne! Hai să ne cunoaștem, să înțelegem ce obiective doriți să atingeți prin acest team building în Brașov și noi vom veni cu idei.
Scrie-ne pe WhatsApp, sună-ne sau apasă pe butonul Zboară!
Vom construi împreună un plan .. de pomină!

Voucher cadou

Fă un cadou extraordinar unui prieten căruia îi place zborul. Și poți veni și tu cu el!

Te vom suna pentru câteva detalii și a-ți trimite voucherul cadou. Voucherul cadou poate fi pentru oricare dintre serviciile noastre: Zbor Tandem (ca pasager în parapantă) sau Școala de zbor.Unde vrei să zbori cu parapanta?


ACROFLY: PARAPANTA BRASOV - ȘCOALA ȘI TANDEM

Adresa zbor parapanta: str. Bunloc 185, Săcele
județul BRAȘOV
Telefon / Programări: 0746.34.63.74
©2022 PARAPANTA BRASOV ACROFLY | TOATE DREPTURILE REZERVATE

TERMENI ȘI CONDIȚII, COOKIES, GDPR
Parapanta Brasov AcroFly: Logo