Zboară!

PRIMUL PAS: FII PASAGER

Parapanta Brașov Acrofly: Zbor tandem

Parapanta Brasov - Pachete și prețuri


Pachete și prețuri

Parapanta Brasov: Despre zborul cu parapanta în tandem


Zborurile cu parapanta în tandem sunt rezultatul dulce al unei rețete simple: o aripă suficient de mare încât să poată susține două persoane, un instructor și un pasager. Fiecare persoană este așezată confortabil în propriul ham, care sunt atașate împreună, cu pasagerul în față și pilotul în spate.

Când ajungeți la locul de întâlnire căutați echipa AcroFly.
Ocazional, pilotul dvs. va fi în zbor cu pasagerul anterior, astfel că apreciem înțelegerea și răbdarea dvs. Instructorul dvs. de tandem vă va ghida pas cu pas în ce aveți de facut, vă rugăm să ascultați cu atenție tot ce spune.
Dacă condițiile meteo nu sunt favorabile pentru zbor vă vom anunța în prealabil și uneori vă vom îndemna să reprogramați zborul când condiția meteo este favorabilă pentru zbor.

Zbor parapanta tandem: Ce sa aduc? Cum mă îmbrac?


Pentru orice zbor cu parapanta în tandem, îmbracă-te adecvat vremii de afară și anotimpului. Deseori este mai răcoare dimineața. Băuturi, gustări, aparate de fotografiat, prieteni, majorete, scaune pliante sau pături de picnic sunt distractive la locul de aterizare. Puteți face orice doriți, atâta timp cât sunteți atenți la aterizarea piloților. Vă rugăm să purtați pantofi sport. Nu vi se cere să purtați mâneci lungi sau pantaloni lungi, dar acestea vă pot fi de ajutor dacă vă împiedicați și cădeți la decolare. Ochelarii de soare sunt un accesoriu draguț așa că îi puteți lua cu dvs. în zbor.

Parapanta Brașov: Cum îmi programez zborul în tandem?


Apasă pe butonul Zboară!, puteți suna, trimite mesaje text pe whatsapp sau puteți trimite un e-mail.
Pentru a te programa la zborul parapanta în tandem vom avea nevoie de următoarele informații:
numele de contact,
numărul de telefon
adresa de e-mail;
greutatea aproximativă a pasagerului;
In ce zi ați dori să zburați

Vă rugăm să aveți toate aceste informații pregătite atunci când vă programați zborurile.
Pachetul conține poze și filmare în format HD.

Parapanta Brașov: De cât timp am nevoie pentru a-mi programa zborul?


În mod normal, avem nevoie de aproximativ o săptămână de preaviz pentru a vă încadra în programul nostru de zbor cu parapanta tandem însă confirmarea finală o facem telefonic cu o zi înainte de zbor.
Weekend-urile sunt mai aglomerate.

Parapanta Brașov: Pot solicita un anumit pilot Acrofly?


Da! Dacă aveți un prieten care este unul dintre piloții noștri de parapantă tandem, îi puteți solicita în mod special. Nu puteți greși cu niciunul dintre piloții noștri profesioniști de la AcroFly deoarece oricare din ei sunt pregătiți și specializați în zborul cu pasager.

Zbor Parapanta: Câți ani trebuie să am pentru a zbura? Există o greutate minimă?


Pasagerul zborului cu parapanta tandem trebuie să aibă cel puțin 6 ani și să cântărească minim 20 kg, dar dacă aveți sub 18 ani, veți avea nevoie de acordul unui părinte sau al unui tutore.
Nu există o greutate tehnică maximă pentru parapantă, dar dacă aveți peste 120 kg, probabil că vom avea nevoie de condiții speciale pentru a vă putea zbura, deci este posibil să trebuiască să vă reprogramăm zborul de câteva ori până când vom găsi ziua potrivită.

Zbor parapanta Brașov: Cum voi ști dacă condițiile sunt bune pentru a zbura?


Dacă aveți programat un zbor cu parapanta tandem, noi vă sunăm cu o zi înainte pentru confirmare. Vremea este imprevizibilă și greu de prezis și se poate schimba oricând, dar echipa noastră de experți face tot posibilul pentru a face o predicție cât mai exactă.
Vă vom oferi o oră de întâlnire exactă atunci când vom confirma zborul cu dvs. și vă rugam să respectați data și ora programării.

Zbor cu parapanta Brașov: Poate familia mea să vină și să urmărească zborul?


Da, vă încurajăm să vă aduceți familia și prietenii să stea și să vă urmărească zborul cu parapanta. Solicităm doar ca aceștia să fie atenți la alți piloți în timpul decolării și aterizării și să fie siguri că vor rămâne departe de perimetrul zonei de aterizare.

Zbor cu parapanta: Parapanta este sigură?


Da, parapanta este sigură; ca orice sport, poate avea un risc inerent de care este important să fiți conștienți. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea activităților de zi cu zi, este la fel de sigură ca mersul pe bicicletă.

Parapanta în tandem este foarte sigură din mai multe motive: suntem foarte conservatori față de condițiile în care alegem să zburăm, parapantele de tandem sunt unele dintre cele mai sigure aripi construite și avem o parașută de rezervă dacă ceva nu merge bine (nu a fost cazul). Dacă vremea nu este perfectă, vom alege să reprogramăm zborul în altă zi. Majoritatea accidentelor pot fi urmarea unei decizii slabe luată de pilot dar suntem antrenați și facem tot posibilul să luăm toate deciziile corecte. Din fericire, tehnologia de parapantă s-a îmbunătățit foarte mult în ultimii ani astfel că echipamentele pe care la folosim sunt de ultimă generație și de la producători de top.

Parapanta Brașov: Tandemul meu continuă să fie reprogramat. Ce pot sa fac?Mama natură este nestatornică, iar condițiile meteorologice se pot schimba în ultimul moment și fără avertisment.
Din păcate, nu avem control asupra vremii și, deși facem tot posibilul să vă oferim un zbor, vom alege întotdeauna să reprogramăm zborul decât să luam o decizie neadecvată și zborul dvs. sa se desfășoare în condiții necorespunzătoare. Înțelegem că acest lucru poate fi frustrant și ne cerem scuze pentru orice inconvenient, dar vă îndemnăm să aveți răbdare și să continuați programarea până când veți obține ziua potrivită. Vă putem pune pe o listă de așteptare dacă doriți și vă putem suna cu o zi înainte sau în ziua în care se pare că va fi bine de zbor și avem disponibilitate.

Parapanta Brașov: Cum plătesc pentru zborul meu în tandem?


Pentru un zbor cu parapanta puteți achiziționa în avans un voucher cadou sau puteți achita numerar în ziua zborului.
Prețul biletelor pentru telescaun sau telecabină nu sunt incluse și se plătesc la casieria operatorului de transport pe cablu.

Voucher cadou

Fă un cadou extraordinar unui prieten căruia îi place zborul. Și poți veni și tu cu el!

Te vom suna pentru câteva detalii și a-ți trimite voucherul cadou. Voucherul cadou poate fi pentru oricare dintre serviciile noastre: Zbor Tandem (ca pasager în parapantă) sau Școala de zbor.Unde vrei să zbori cu parapanta?


ACROFLY: PARAPANTA BRASOV - ȘCOALA ȘI TANDEM

Adresa zbor parapanta: str. Bunloc 185, Săcele
județul BRAȘOV
Telefon / Programări: 0746.34.63.74
©2022 PARAPANTA BRASOV ACROFLY | TOATE DREPTURILE REZERVATE

TERMENI ȘI CONDIȚII, COOKIES, GDPR
Parapanta Brasov AcroFly: Logo