Piloteaza!

Fii pilot pentru o zi

Pilot pentru o zi

Stagiul de o zi, în care practic începeți să intrați în lumea parapantismului, se dorește a fi o zi în care să vă faceți o părere despre cum se învață zborul cu parapanta, cu o investiție financiara minima.

În prezența și sub supravegherea atentă a unui instructor, veți intra în contact cu parapanta, cu noțiunile teoretice și practice necesare manevrării parapantei la sol, la decolare, în zbor și la aterizare.

În funcție de capacitățile fiecărui elev de asimilare, spre sfârșitul zilei este posibil să trăiți experiența de a zbura cu parapanta, de pe dealul școală, singuri. Aceste zboruri sunt posibile numai în momentul în care, de comun acord, atât elevul cât și instructorul consideră că elevul este pregătit.

Ce vă oferim?

- Siguranță și profesionalism
- O zi petrecută în natură cu trăiri și emoții de neuitat, și poate începutul unei noi activități din viața dumneavoastră
- Echipamentul necesar de cea mai bună calitate

Preț: 500 lei/zi
Maxim 5 elevi pe zi.

În cazul în care zilele sunt anulate datorită vremii nefavorabile puteți rezerva o altă dată.

Sincronizare

✓ Trebuie să sunați la ora 21:00 înainte de Ziua Distracției pentru a obține o actualizare a condițiilor meteorologice și a unui timp de pornire pentru ziua următoare.
✓ Trebuie să fiți pregătiți și să vă aflați în (Brasov) Sacele, str. Bunloc 185. la ora 07:00, când instructorii dvs. vor anunța ora de începere.
✓ Asigurați-vă că purtați adidași sau bocanci, îmbrăcăminte sport/munte cu mânecă lunga și că aveți mâncare și băutură la dvs. pentru această zi.Vreau să fiu pilot pentru o zi!


Pilot de parapantă pentru o zi: Cum ajungi la noi?

Voucher cadou

Fă un cadou extraordinar unui prieten căruia îi place zborul. Și poți veni și tu cu el!

Te vom suna pentru câteva detalii și a-ți trimite voucherul cadou. Voucherul cadou poate fi pentru oricare dintre serviciile noastre: Zbor Tandem (ca pasager în parapantă) sau Școala de zbor.Unde vrei să zbori cu parapanta?


ACROFLY: PARAPANTA BRASOV - ȘCOALA ȘI TANDEM

Adresa zbor parapanta: str. Bunloc 185, Săcele
județul BRAȘOV
Telefon / Programări: 0746.34.63.74
©2022 PARAPANTA BRASOV ACROFLY | TOATE DREPTURILE REZERVATE

TERMENI ȘI CONDIȚII, COOKIES, GDPR
Parapanta Brasov AcroFly: Logo