Zbor cu parapanta all inclusive Brașov

Zborul cu parapanta all-inclusive este experiența supremă în zborul cu parapanta ca pasager (zbor tandem).

Pilotul, cu o largă experiență de zbor cu pasager, va oferi toate informațiile necesare pentru acest zbor, va explica procedura de decolare, zbor cu parapanta și aterizare astfel încât pasagerul să înțeleagă tot procesul, să se simtă în siguranță și să se poată bucura de zbor.

Preț standard pachet zbor lin all inclusive Bunloc: 380 lei
Preț standard pachet zbor lin all inclusive Poiana Brasov iarna: 500 lei

Zbor cu parapanta All Inclusive: Ce include acest pachet:


- Filmare cu cameră de acțiune performantă
- Fotografiere la rezoluție mare
- Închirierea echipamentului de zbor performant
- Instruirea initială de zbor cu parapanta ca pasager
- La fiecare zbor cu parapanta primiți un punct de zbor, la 5 puncte de zbor deveniți as și primiți un pachet As (produse originale AcroFly) și 3 vouchere transmisibile cu 10% discount pentru prieteni.
- Filmarea și fotografierea în pachet all inclusive zbor cu parapanta sunt realizate parțial chiar de către pilot, care poate surprinde astfel cele mai bune cadre în timp ce dumneavoastră vă bucurați de zbor.

Ce manevre pot fi în zborul lin all inclusive?
Dacă pe parcursul zbor cu parapanta all inclusive pasagerul decide că vrea să aleagă sau să renunțe la anumite manevre, poate face acest lucru - doar comunicându-i pilotului această dorință - bineînțeles, în măsura în care executarea acestora este sigură în acel stadiu al zborului.

Manevre disponibile:

⦿ Serie de viraje cu parapanta stânga-dreapta
⦿ Zbor cu parapanta în picaj și redresare (diferență de altitudine ~15 metri / 10 secunde)
⦿ Spirală strânsă sau mai largă (la alegerea pasagerului)
⦿ Pilot's signature: manevră specială a pilotului de parapantă cu care zburați. Fiecare pilot are o manevră semnătură proprie, deci vă încurajăm să zburați cu toți colegii noștri.

Zbor Cu parapanta All Inclusive: Extraopțiuni disponibile:⦿ Zbor cu parapanta sincron (până la 7-10 zboruri simultane): Sunteți cu prietenii sau colegii la team-building? Alai de nuntă? Zburați cu toții în același timp! Putem aranja un zbor simultan în care să vă aflați cu toții în aer aproximativ în același timp (decolările se fac pe rând).
Pentru aceasta extraopțiune trebuie să ne comunicați interesul cu cel puțin 7 zile în avans pentru a putea pregăti agenda de zbor și programul piloților. Preț extraopțiune + 100 lei / pasager

⦿ Extindere zbor cu parapanta în termică cu câștig de înălțime: 150 lei / 5-10 minute zbor
Extensia de zbor în termică este disponibilă doar în anumite condiții (meteo, stadiu de zbor) și vă poate fi oferită doar în timpul zborului de către pilot, în momentul în care acesta observă condițiile ideale de zbor în termică.
Având în vedere că aceste condiții sunt relativ rare, vă recomandăm călduros această extraopțiune în cazul în care vă este oferită.
Prin acest zbor cu parapanta în termică, pilotul va executa o serie de manevre în interiorul unei bule de aer cald care se ridică de la sol(denumită termică) astfel încât parapanta va înălța la altitudini mai mari decât locul de lansare, ceea ce implică și o experiență diferită, dar și un zbor mult mai lung.

Extraopțiunile zbor cu parapanta vor fi executate de către pilot doar în măsura în care condițiile de zbor le permit.

Pilotul va ține cont întotdeauna de confortul dumneavoastră și, în primul rând, de siguranța zborului.
Extraopțiunile zbor cu parapanta nu sunt manevre acrobatice, ci manevre normale, de o intensitate puțin mai mare (în limita confortului pasagerului), pe care orice pilot de parapantă le stăpânește perfect atunci când este licențiat pentru zbor.

Ce nu include acest pachet:
- Urcarea cu telescaunul până la zona de zbor cu parapanta nu este inclusă

Cum plătești zborul cu parapanta all inclusive?
Plata pentru acest pachet se face cu card cadou, cash, prin cont bancar sau cu cardul. Plata pentru extraopțiunile achiziționate în timpul zborului (prin discuția cu pilotul) se realizează la aterizare, prin aceleași metode.

Înapoi ➥

Voucher cadou

Fă un cadou extraordinar unui prieten căruia îi place zborul. Și poți veni și tu cu el!

Te vom suna pentru câteva detalii și a-ți trimite voucherul cadou. Voucherul cadou poate fi pentru oricare dintre serviciile noastre: Zbor Tandem (ca pasager în parapantă) sau Școala de zbor.Unde vrei să zbori cu parapanta?


ACROFLY: PARAPANTA BRASOV - ȘCOALA ȘI TANDEM

Adresa zbor parapanta: str. Bunloc 185, Săcele
județul BRAȘOV
Telefon / Programări: 0746.34.63.74
©2022 PARAPANTA BRASOV ACROFLY | TOATE DREPTURILE REZERVATE

TERMENI ȘI CONDIȚII, COOKIES, GDPR
Parapanta Brasov AcroFly: Logo